TRAPISTI - Sept-Fons, Francie, Strana 2
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: brusinky (33 %), lesní jahody (22 %), třtinový cukr, jablečný pektin, citronová šťáva.
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: švestky (55 %), třtinový cukr, jablečný pektin, citronová šťáva.
70 g ovoce na 100 g hotového výrobku Rosolova konzistence - bez kousků ovoce, peciček.
50 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: hořké pomeranče*, třtinový cukr*, koncentrovaná citronová šťáva*.*Suroviny pocházející z ekologického zemědělství.
50 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: rebarbora (40 %), černý rybíz (10 %), třtinový cukr, jablečný pektin, citronová šťáva.
Vitamín C (acerola) stimuluje organismus, pomáhá při vylučování škodlivých látek (detoxikační funkce), zlepšuje přirozenou obranyschopnost a působí aktivně při absorpci železa v...
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: jahody (22 %), višně (20,2 %), maliny (6 %), červený rybíz (červenorybízová kaše 6,9 %), třtinový cukr, jablečný pektin, citronová...
65 g ovoce na 100 g hotového výrobku. Celkový obsah cukru 44% - z ovoce + přidaného o 30% méně něž obvykle.
65 g ovoce na 100 g hotového výrobku. Celkový obsah cukru 44% - z ovoce + přidaného o 30% méně něž obvykle.
65 g ovoce na 100 g hotového výrobku. Celkový obsah cukru 44% - z ovoce + přidaného o 30% méně něž obvykle.
50 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: meruňky (50 %), třtinový cukr, jablečný pektin, citronová šťáva.
65 g ovoce na 100 g hotového výrobku. Celkový obsah cukru 42% - z ovoce + přidaného o 30% méně něž obvykle.
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: mirabelky (55 %), třtinový cukr, jablečný pektin, citronová šťáva.
50 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: rebarbora (50 %), třtinový cukr, jablečný pektin, citronová šťáva.
Stránka 2 z 4 - 65 položek celkem