Jablečný a čokoládový džem z kláštera Germagno je ručně vyráběn mnichy bez přidaných přísad. Speciální kombinace: jemnost jablka a lahodnost čokolády!
Vynikající jako náplň do dortů, dezertů, zmrzliny nebo jednoduše na toast či chléb.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky
Složení: Jablka, cukr, hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, vanilkový extrakt) (6 %).
Obsah ovoce: 97 g na 100 g výrobku.
Uchovejte mimo dosah světla a tepla.
Po otevření uchovejte v lednici.
Hmotnost: 330 g
Confettura di Mele e Cioccolato
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Konečně jsme se dostali do Piemontu (podzim 2025), do poměrně nového benediktínského kláštera Petra a Pavla v Germagnu z roku 1971, který tvoří 9 mnichů. Již léta vyrábějí výborné italské džemy a i zeleninové omáčky, které jsme ochutnali v jiných klášterech.
Klášter svatých Petra a Pavla v Germagnu byl založen v roce 1971 a je benediktinským převorstvím kongregace Subiaco-Cassinese. Nachází se na svazích hory Massone s výhledem na jezero Orta a vždy se věnoval výrobě medu, džemů, lihovin a omáček.






