Jablečný a kořeněný džem z kláštera Germagno je ručně vyráběn mnichy bez přidaných přísad. Unikátní kombinace: jemná chuť jablek v kombinaci s pikantní chutí skořice a hřebíčku!
Vynikající jako náplň do dortů, dezertů, zmrzliny nebo jednoduše na toast či chléb.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky
Složení: Jablka, cukr, citronová šťáva, skořice, hřebíček.
Obsah ovoce: 102 g na 100 g výrobku, z toho: jablka 101 g.
Uchovejte mimo dosah světla a tepla.
Po otevření uchovejte v lednici.
Hmotnost: 330 g
Confettura di Mele e Spezie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Konečně jsme se dostali do Piemontu (podzim 2025), do poměrně nového benediktínského kláštera Petra a Pavla v Germagnu z roku 1971, který tvoří 9 mnichů. Již léta vyrábějí výborné italské džemy a i zeleninové omáčky, které jsme ochutnali v jiných klášterech.
Klášter svatých Petra a Pavla v Germagnu byl založen v roce 1971 a je benediktinským převorstvím kongregace Subiaco-Cassinese. Nachází se na svazích hory Massone s výhledem na jezero Orta a vždy se věnoval výrobě medu, džemů, lihovin a omáček.






