Tento krém je vynikající pro každodenní snídani a je také skvělou náplní dortů, zejména mrkvového dortu a dýňového koláče.
Skvěle se hodí i k čerstvým sýrům.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky
Složení: dýně 53 %, cukr, mrkev 21 %, citronová šťáva, citronová kůra.
Uchovejte v chladu a temnu.
Po otevření uchovejte v lednici.
Hmotnost: 300 g
Crema di zucca, carote e limone
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Konečně jsme se dostali do Piemontu (podzim 2025), do poměrně nového benediktínského kláštera Petra a Pavla v Germagnu z roku 1971, který tvoří 9 mnichů. Již léta vyrábějí výborné italské džemy a i zeleninové omáčky, které jsme ochutnali v jiných klášterech.
Klášter svatých Petra a Pavla v Germagnu byl založen v roce 1971 a je benediktinským převorstvím kongregace Subiaco-Cassinese. Nachází se na svazích hory Massone s výhledem na jezero Orta a vždy se věnoval výrobě medu, džemů, lihovin a omáček.






