Roztíratelný krém z vlašských ořechů a kakaa z kláštera Germagno je ručně vyráběn pouze s italskými vlašskými ořechy v malé laboratoři kláštera s použitím jednoduchých a originálních surovin.
Vynikající pro snídani, která se rozetře na toast nebo při přípravě domácích koláčů.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky
Složení: plnotučné mléko, ořechy (32%), cukr, máslo.
Uchovejte v chladu a temnu.
Po otevření uchovejte v lednici.
Hmotnost: 315 g
Crema di Noci
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Konečně jsme se dostali do Piemontu (podzim 2025), do poměrně nového benediktínského kláštera Petra a Pavla v Germagnu z roku 1971, který tvoří 9 mnichů. Již léta vyrábějí výborné italské džemy a i zeleninové omáčky, které jsme ochutnali v jiných klášterech.
Klášter svatých Petra a Pavla v Germagnu byl založen v roce 1971 a je benediktinským převorstvím kongregace Subiaco-Cassinese. Nachází se na svazích hory Massone s výhledem na jezero Orta a vždy se věnoval výrobě medu, džemů, lihovin a omáček.






