Řemeslný ocet zrající v sudech při pokojové teplotě přírodní metodou, vyrobený a plněný v octárně opatství.
Ocet s příchutí zeleného pepře, kurkumy a rozinek lze použít různými způsoby, aby vašim pokrmům dodal chuť a zajímavost. Zde je několik nápadů, jak jej můžete použít:
- Saláty : Ochucený ocet lze použít k úpravě čerstvých salátů, jako je míchaný salát, špenátový salát nebo ovocný salát. Dodává nádech kyselosti a jedinečné chuti díky zelenému pepři, kurkumě a rozinkám.
- Marinády : Tento ocet můžete použít k marinování masa, ryb nebo tofu.
- Omáčky : Tento ocet můžete začlenit do svých domácích omáček, jako je barbecue omáčka, sladkokyselá omáčka nebo masová omáčka. Dodává omáčce jedinečnou, pikantní chuť.
- Rýžové pokrmy : Lze jej použít k dochucení pokrmů z rýže, jako je rizoto, smažená rýže nebo pokrmy inspirované Asií. Kurkuma dodává barvu a chuť, zatímco rozinky dodávají nádech sladkosti.
Objem: 250ml
Aceto aromatizzato Pepe verde, Curcuma e Uvetta
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Počátky kláštera položeného 12 km od Padovy jsou hledány na sklonku 11. století. V roce 1117 je komunita již plně etablována a vedená vlastním opatem. Současný goticko-renesanční vzhled kláštera pochází ze série přestaveb v letech 1460-1550. Po neklidném 19. století pokračují benediktinští mniši v modlitbách opět ve zdech kláštera.
Staleté zkušenosti benediktinských mnichů z Praglia se přenášejí do výrobků, které opatství nabízí těm, kteří ocení jednoduše dobré a přirozené věci. Tradice a inovace se díky neustálému výzkumu harmonicky integrují a nabízejí to nejlepší.
Krátke video 1
Krátke video 2