Novinka
Kód: 2128 | Značka: Benediktíni - Germagno, Itálie

Cibule Tropea s balzamikovým octem

149 Kč / ks
Skladem

Sladko-kyselý džem doprovázející sýry a maso nebo na chlebu pro aperitivy a občerstvení.

Kategorie: Zeleninové směsi
Hmotnost: 0.095 kg

Tento sladký a kyselý džem lze kombinovat se sladkými nebo slanými pokrmy, zejména na toastu a slouží jako svačina pro aperitiv, ale také (a především) k doprovodu sýrů a mas.



Složení
: Tropea cibule (Kalábrie - Sicílie), cukr, jablka, balsamikový ocet (18%), med, hřebíček.

Po otevření uchovávejte v lednici.

Bez konzervantů, umělých aromat a barviv.


Hmotnost: 95 g.

 

Cipolle di Tropea con aceto balsamico

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:


Konečně jsme se dostali do Piemontu (podzim 2025), do poměrně nového benediktínského kláštera Petra a Pavla v Germagnu z roku 1971, který tvoří 9 mnichů. Již léta vyrábějí výborné italské džemy a i zeleninové omáčky, které jsme ochutnali v jiných klášterech.

 

Klášter svatých Petra a Pavla v Germagnu byl založen v roce 1971 a je benediktinským převorstvím kongregace Subiaco-Cassinese. Nachází se na svazích hory Massone s výhledem na jezero Orta a vždy se věnoval výrobě medu, džemů, lihovin a omáček.