Koncentrát zeleniny s jasně zelenou barvou, získaný ze zeleniny, jako je mrkev, celer, cibule, petržel, rajčata, bazalka, česnek a šalvěj dehydratované přes jodizovanou sůl. Příprava neprochází žádným vařením, aby byla chuť zeleniny nedotčena. Ideální pro přípravu vývaru, vyzkoušejte také na grilované maso a ryby, vhodné k ochucení mnoha pokrmů. Při přípravě vývaru se nevyžaduje přidání jiné soli, zatímco se doporučuje přidání pár kapek oleje.
Složení: čerstvá zelenina 80% (mrkev, cibule, petržel, celer, rajče, česnek, bazalka, šalvěj v proměnlivém poměru), jodizovaná sůl.
Po otevření uchovávejte v lednici.
Bez konzervantů, umělých aromat a barviv.
Hmotnost: 210 g.
Preparato vegetale per brodo
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Konečně jsme se dostali do Piemontu (podzim 2025), do poměrně nového benediktínského kláštera Petra a Pavla v Germagnu z roku 1971, který tvoří 9 mnichů. Již léta vyrábějí výborné italské džemy a i zeleninové omáčky, které jsme ochutnali v jiných klášterech.
Klášter svatých Petra a Pavla v Germagnu byl založen v roce 1971 a je benediktinským převorstvím kongregace Subiaco-Cassinese. Nachází se na svazích hory Massone s výhledem na jezero Orta a vždy se věnoval výrobě medu, džemů, lihovin a omáček.






