DELIKATESY, Strana 4
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: broskve z okolí Slaného, cukr, jablečný pektin, kyselina citrónová.Obsah přírodních sladidel 65g na 100g výrobku.
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: červený rybíz z okolí Slaného, cukr, jablečný pektin, kyselina citrónová.Obsah přírodních sladidel 65g na 100g výrobku.
82 g ovoce na 100 g hotového výrobku (66% dřínku a 16% jablek).Kyselo - mírně trpký džem. Méně sladší než třeba černý rybíz.Dřínky mají vysoký obsah vitaminu C a přírodních...
65 g ovoce na 100 g hotového výrobku. Celkový obsah cukru 44% - z ovoce + přidaného o 30% méně něž obvykle.
70 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: fíky, cukr, citróny. Bez pektinu. Confettura extra di FICHI delle Monastero Trappiste Vitorchiano
Fíky s ořechy a sezamem - 55%. Fíky (50,6 %), třtinový cukr, ořechy (2,1 %), sezam (0,17 %)
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: pomeranče 60% dovezené ze Sicílie, cukr, jablečný pektin, kyselina citrónová.Obsah přírodních sladidel 65g na 100g výrobku.
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: hrušky z okolí Slaného, cukr, jablečný pektin, kyselina citrónová.Obsah přírodních sladidel 65g na 100g výrobku.
55 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: jahody z okolí Slaného, cukr, jablečný pektin, kyselina citrónová.Obsah přírodních sladidel 65g na 100g výrobku.
65 g ovoce na 100 g hotového výrobku. Celkový obsah cukru 44% - z ovoce + přidaného o 30% méně něž obvykle.
82 g ovoce na 100 g hotového výrobkuSložení: kiwi, cukr, citronová štáva. Bez pektinu. Confettura extra di KIWI delle Monastero Trappiste Vitorchiano